Korpsets Voksenarbejde

Korpsets voksenarbejde er en del af KFUM-Spejderne i Danmark

Arbejdsgruppen var samlet på Houens Odde i forbindelse med ”Korpsweekenden16. til 18. november 2018. Her mødes HB og forskellige af korpsets udvalg. Vi havde møde med ”Styregruppen for Arbejde og Events”, SAE. Vi fik orienteret hinanden om Voksenarbejdet og fik herunder endelig aftale om

Korpsets Voksenarbejde – Retningslinjer-2018-11-18

Du kan kontakte Arbejdsgruppen ved at skrive til voksenarbejde@kfumspejderne.dk

Sidste nyt fra Arbejdsgruppen

Formål

Tilbyder medlemmer, der oftest ikke er engageret i det daglige spejderarbejde, at mødes med ligesindede.

Står til rådighed for Korps, Distrikter og Grupper til særlige aktiviteter.

Viser de unge ledere, at der også er spejdermuligheder efter den aktive ledergerning.

Holder kontakt med andet lokalt og/eller landsdækkende voksenarbejde i Korpset.

Alle voksne medlemmer i Korpset kan tilknyttes Korpsets Voksenarbejde.

Man får information om ”Korpsets Voksenarbejde” via Voksenarbejdets Nyhedsbrev, som udsendes 4 – 6 gange om året.

Andet voksenarbejde i Korpset (landsdækkende og/eller lokalt) kan tilknyttes Korpsets Voksenarbejde, således at informationer om aktiviteter kan spredes ad begge veje.

Kontingent – Økonomi

Der er ikke noget selvstændigt kontingent for at være tilmeldt Korpsets Voksenarbejde ud over den sædvanlige korpsafgift, man betaler via sin enhed eller som Direkte Medlem Under Korpset.
Du kan melde dig ind som direkte medlem under korpset

Alle arrangementer skal normalt hvile i sig selv.

Årsmøde – Grønne Dage

Hvert år arrangeres Grønne Dage på Houens Odde, hvor vi alle kan komme og inspirere hinanden.
Indtryk fra seneste Grønne Dage 2018

Som en del af Grønne Dage afholdes årsmøde, hvorunder de fremmødte deltagere indstiller 3 – 7 medlemmer til ”Arbejdsgruppen for Korpsets Voksenarbejde” til endelig godkendelse i SAE, ”Styregruppen for Arbejde og Events”

Samme weekend arrangeres gensyn fra årets aktiviteter.

Landsmøde – mulighed for repræsentation

Ofte er der også valgte repræsentanter (Medlemmer Direkte Under Korpset) med på Landsmøde
Indtryk fra seneste Landsmøde 2018