Korpsets Voksenarbejde

Tid til endelig tilmelding – frist 15.10.2019

Kandersteg International Scout Center,Schweiz: 29. august til 5. september 2020
Chamonix, Frankrig: 5. september til 12. september 2020

Det er en tur for gamle spejdere, der har lyst til at opleve naturen og spejderfællesskabet. Vi har været i begge områder før og kender det så godt, at vi ikke har noget rejsebureau til at arrangere for os. Det gør turen lidt billigere, men også mere fleksibel, hvis vi må ændre pga. vejret.Vi er i meget god tid med at invitere til vores sommertur i 2020, da det er nødvendigt at reservere plads på Kandersteg International Scout Center allerede nu, lige som overnatning i Chamonix også skal bestilles nu.

Kandersteg-Rejsebrev-2

Tilmeldingsblanket pdf -til at udskrive, udfylde og poste

Tilmeldingsblanket excel – til at udfylde (beregning sker automatisk) og sende med mail

Overnatninger På KISC har vi reserveret hele Kanderlodge. Her er plads til 44 personer –normalt i dobbeltværelser, hvor to værelser deler et badeværelse. Der vil også være mulighed for at tage sit telt med og benytte det på en af teltpladserne. I Chamonix har vi fundet nogle store hytter (chalets)med 4 til 8 dobbeltværelser med bad i hver hytte. De ligger mindre end en kilometer fra hinanden og også under en kilometer fra jernbanen, der går gennem byen. Så vil det blive let at tage toget til en af de bjergbaner, der kan føre os op i bjergene til flotte vandreture. I den store hytte er der plads til os alle til sammenkomster om aftenen.

Depositum bedes indbetalt på: Reg. Nr. 0111 Konto 0724 237 460

• 9.000,- for begge uger og inklusive flyrejse
  • 6.000,- for begge uger, men uden flyrejse
  • 3.000,- for én uge uden transport

Depositum vil blive tilbagebetalt ved eventuel afbestilling bortset fra de udgifter (overnatning, flyrejse o. lign.), vi ikke kan få refunderet.

Først til mølle
Vi har reserveret plads til alle forhåndstilmeldte, der tilmelder sig endeligt inden ovennævnte dato.

Øvrige, der tilmelder sig (eventuelt efter ovennævnte dato), vil blive tildelt plads efter ”først til mølle”. På Kanderlodge er der begrænset antal pladser, medens der i Chamonix nok altid kan findes flere overnatningsmuligheder.

De tilmeldte vil løbende blive holdt underrettet via mail.