Korpsets Voksenarbejde

Sommertur 2020

Kandersteg International Scout Center,Schweiz: 29. august til 5. september 2020
Chamonix, Frankrig: 5. september til 12. september 2020

Det er en tur for gamle spejdere, der har lyst til at opleve naturen og spejderfællesskabet. Vi har været i begge områder før og kender det så godt, at vi ikke har noget rejsebureau til at arrangere for os. Det gør turen lidt billigere, men også mere fleksibel, hvis vi må ændre pga. vejret.Vi er i meget god tid med at invitere til vores sommertur i 2020, da det er nødvendigt at reservere plads på Kandersteg International Scout Center allerede nu, lige som overnatning i Chamonix også skal bestilles nu.

Kandersteg-Rejsebrev-1-Foreløbig tilmelding-B

Foreløbig tilmelding: hurtigst muligt i starten af april 2019 – se nyhedsbrevet ovenfor

Overnatninger På KISC har vi reserveret hele Kanderlodge. Her er plads til 44 personer –normalt i dobbeltværelser, hvor to værelser deler et badeværelse. Der vil også være mulighed for at tage sit telt med og benytte det på en af teltpladserne. I Chamonix har vi fundet nogle store hytter (chalets)med 4 til 8 dobbeltværelser med bad i hver hytte. De ligger mindre end en kilometer fra hinanden og også under en kilometer fra jernbanen, der går gennem byen. Så vil det blive let at tage toget til en af de bjergbaner, der kan føre os op i bjergene til flotte vandreture. I den store hytte er der plads til os alle til sammenkomster om aftenen.

Transport Der er flere mulige transportformer, og mange vil måske rejse på forskellige tidspunkter. Derfor foreslår vi i øjeblikket, at man selv arrangerer rejsen til og fra KISC / Chamonix. Vi skal nok senere vende tilbage med forslag tiltransport, men mulighederne er:
Fly fra Danmark og Geneve (eller Zürich) og tog videre til/fra Kandersteg
Tog fra Kandersteg til Chamonix Bus fra Chamonix til Geneve
Tog til/fra Kandersteg/ Geneve Tog fra Kandersteg til Chamonix Bus fra Chamonix til Geneve
Egen bil